La prima vizita, echipa de la receptie va va ajuta sa completati un chestionar in legatura cu starea generala de sanatate a dumneavoastra, iar impreuna cu medicul dentist veti discuta despre istoricul medical si eventualele probleme de sanatate. aici vor fi luate in consideratie si vor fi abordate in consecinta inclusiv cazurile cu afectiuni severe (cardiace, diabetice, osteoporoza etc.).

Medicul dentist incepe activitatea de examinare prin consultatia de specialitate cu ajutorul unei camere intraorale, insotita de o radiografie dentara panoramica, in cazul in care ati optat pentru o consultatie dentara completa. Pe parcursul intregii examinari, medicul dentist va va arata si va va explica absolut complet ceea ce constata.
Consultatia are rolul de a va informa despre stadiul actual, precum si despre ceea ce se petrece cu dantura dumneavoastra si de a ajuta medicul dentist in alegerea celor mai bune solutii in planul de tratament, impreuna cu dumneavoastra.

La finalul consultatiei, se va stabili un plan de tratament personalizat, pe baza caruia se vor discuta detaliile, pentru a gasi cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra  atat din punct de vedere medical, cat si financiar.

Prima
Vizita