Despre clinica noastra

Respectul fata de cerintele si confortul pacientilor nostri ne-a determinat sa punem bazele clinicii dentare Swiss Ecodent in anul 2011, prin investitia continua de capital financiar atat in echipamentele ultra-moderne si materialele de lucru premium pe care le folosim, cat si in formarea unei echipe de medici stomatologi de prima clasa, certificati si specializati la standarde elvetiene, care trateaza personalizat fiecare problema a pacientilor nostri.

Satisfactia pacientului (atat din punct de vedere medical, cat si din punct de vedere emotional) reprezinta nu doar un obiectiv al tuturor serviciilor noastre, ci si motivatia de a ne mentine constant nivelul ridicat de profesionalism si precizie in practicarea acestor servicii medicale complete.

Ne implicam activ sa convingem romanii ca este mai bine (si mai usor) sa previi, decat sa tratezi o problema dentara. Facem asta zilnic in clinica noastra stomatologica, dar si prin implicarea Swiss EcoDent in diverse campanii de responsabilizare si educatie sociala. Cu toate acestea, suntem oricand (efectiv 7 zile din 7!) pregatiti sa preluam urgentele stomatologice ale celor care ne contacteaza, punand la dispozitia acestora chiar si transportul gratuit catre/de la clinica, tocmai pentru ca interventia noastra sa fie prompta si cat mai confortabila pentru pacienti.

Ce ne recomanda?

 • Zambetele pacientilor nostri

  Ei sunt cartea de vizita Swiss EcoDent si dovada vizibila a nivelului de calitate oferit de echipa si serviciile noastre;

 • Viziunea elvetiana

  O implementam atat la nivelul de coordonare a intregii activitati a clinicii, cat si la nivelul de calitate si precizie a serviciilor noastre personalizate.

 • Serviciile medicale complete, reunite intr-o singura locatie

  Sali de chirurgie, cabinete de consultatie copii si adulti, servicii de radiologie dentara generala, anestezie generala, tehnologie laser, etc.;

 • Aparatura ultra performanta

  si adaptata celor mai noi practici internationale de medicina dentara;

 • Echipa de specialisti

  cu instruire si competente internationale;

 • Garantia serviciilor prestate;

 • Facilitatile financiare

  aplicabile la efectuarea diverselor tratamente stomatologice;

 • Servicii de transport gratuit

 • Programul de preluari urgente stomatologice

  365 de zile/an.