Loading... (0%)
Dinte

Estetica dentara

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos, natural si pe termen lung.

dinte2

Implantologie

Implantologia dentara este solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa, indiferent de motivul pierderii acestora. Un implant dentar are o durata de la 10-15 ani pana la o viata intreaga in functie de starea generala de sanatate a pacientului si a modului de ingrijire a acestuia.

dinti3

Ortodontie

Tratamentul ortodontic poate fi realizat cu succes la orice varsta. Fiecare pacient, copil, adolescent sau adult, are nevoie de tratamente individual si necesita atentie si ingrijire adaptate cerintelor personale.

DinteLase

Terapie Laser

Utilizarea in stomatologie a laserului diminueaza in proportie de 80% durerea, de cele mai multe ori nefiind necesara anestezia.

ADRESA

Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov

Numarul 2A, Zona Floreasca

Sector 2, Bucuresti, Romania

PROGRAM

• Luni - Vineri ─ 9.00 - 21.00

• Sambata ─ Urgente

• Duminica ─ Urgente

PROGRAMEAZA-TE ACUM

CLINICA

Clinica stomatologica Swiss Ecodent aduce in Romania standarde internationale de excelenta si ofera pacientilor sai tratamente si servicii de specialitate complete la cel mai inalt grad de excelenta si profesionalism.

Despre clinica

PRIMA VIZITA

La prima vizita, echipa de la receptie va va ajuta sa completati un chestionar in legatura cu starea generala de sanatate a dumneavoastra, iar împreuna cu medicul dentist veti discuta despre istoricul medical si eventualele probleme de sanatate.

Vezi detalii

PARTENERI

Straumann_Logo
oralID logo
Curaprox
BTI