Loading... (0%)

Q&A – Cum ne alegem medicul dentist

13 aprilie 2015

Multe cauze pot conduce la schimbarea medicului dentist, incepând de la mutatul in alt oras sau alta tara si pâna la realizarea faptului ca nevoile noastre s-au schimbat. in oricare dintre situatii, gasirea echipei potrivite de stomatologi poate fi dificila.

Decizia trebuie luata cu atentie, fiind una la baza careia stau foarte multi factori. Fie ca este vorba despre preferinta personala sau recomandare, despre proximitatea fata de casa sau de orarul clinicii, deseori omitem faptul ca cel mai important in alegerea unui specialist este experienta si calificarea in efectuarea anumitor proceduri specifice.

Apoi, in functie de prioritati, printre aspectele relevante in momentul alegerii medicului dentist se numara: accentul pus pe confortul pacientului, posibilitatea de preluare a urgentelor dentare.

Desi majoritatea persoanelor se ghideaza dupa sumele prestate de clinica dentara, pretul singur ar putea fi un aspect inselator – calitatea lucrarilor efectuate de prima data bine este ceea ce primeaza, deoarece o lucrare gresita va cauza disconfort si va trebui inlocuita, cu alte costuri implicate.

N.B.: Acest articol a aparut in revista Business Arena Magazine, numarul 47/2015.

 Mai multe informatii: Swiss Ecodent Clinic – Servicii