Oferta verii pentru toti cei care se intorc acasa!

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Oricat de mult timp am fi plecati din Romania, tot aici ne intoarcem sa rezolvam lucrurile importante, participarea la o nunta, vizita familiei, consultatiile la medicul de familie sau la medicul stomatolog. 

Ca sa venim in ajutorul tau, vara aceasta am pregatit o campanie care iti va aduce rapid zambetul pe buze. Alege Swiss Ecodent Klinik pentru realizarea lucrarilor tale dentare, iar noi iti oferim Gratuit o Consultatie, o Radiografie, un Plan de Tratament plus 50% discount la igienizare. Stim cat de incarcat ai programul, asa ca l-am prelungit pe al nostru. Suntem la dispozitia ta de luni pana duminica, intre orele 09.00 – 21.00.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru o programare, iar noi iti vom oferi servicii premium si 10 ani garantie.

Clinica Swiss Ecodent a fost infiintata de Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu, medic stomatolog, cu peste 28 ani de experienta in domeniu si 20.000 de implanturi realizate. Clinica lucreaza cu aparatura ultra-performanta, conform standardelor elvetiene, iar echipa este formata din asistente pasionate si medici specializati in Elvetia si Germania.

Contact

Telefon: (+4)021.9394

E-mail: bucuresti@swiss-ecodent.ro

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi dezvaluita.