Cand excelenta medicala se intalneste cu pasiunea sportiva

Swiss Ecodent Klinic isi doreste sa ofere, in fiecare zi, pacientilor un motiv in plus sa zambeasca. Daca activitatea noastra ii ajuta sa aiba un trai mai bun, sa zambeasca mai des si sa fie mai fericiti, atunci noi ne-am atins scopul. Cu timpul am descoperit insa ca o stare buna a organismului nu este suficienta pentru ca oamenii sa fie fericiti, au nevoie si de o stare buna a psihicului. Tinand cont de importanta sportului in atingerea acestui scop, ne-am decis sa le oferim tuturor pacientilor acces la cursuri de echitatie din cadrul clubului Equestria.

De ce echitatie?
Echitatia este un sport care bucura atat adultii, cat si copii. Pe langa concentrare si putina miscare, apare si placerea de a sta si de a lucra cu cele mai frumoase animale, caii. In fiecare luna vom organiza o tombola la clinica Swiss Ecodent, prin care vom oferi trei abonamente de 10 sedinte la clubul Equestria. La tombola pot participa toti pacientii nostri, adultii si copii care completeaza taloanele disponibile la clinica si le introduc in urna. Pe taloane este necesar sa fie notate datele de contact si varsta. La finalul fiecarei luni vom extrage cei trei castigatori, premiile fiind acordate direct la Equestria in cadrul unor evenimente cu lectii deschise sustinute chiar de Denis Stefan, actor si dresor de cai.
Clubul de echitatie Equestria este localizat in apropierea Bucurestiului, la Tancabesti. Acesta a fost infiintat acum 7 ani si este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti. Equestria nu este doar un spatiu pentru echitatie, este dedicat si celor care vor sa vina sa se relaxeze, sa se plimbe calare pe camp sau prin padure, sa invete sa calareasca sau doar sa priveasca pe altii savurand o ceasca de cafea aromata sau ascultand muzica.
“Prin acest proiect ne dorim sa oferim pacientilor nostri ocazia sa descopere noi activitati care sa-i bucure si sa-i aduca mai aproape de fericirea pe care o cautam cu totii. Suntem prima clinica stomatologica din Romania care initiaza un astfel de proiect si speram sa aduca multa bucurieChristian Marmandiu, Fondator, Swiss Ecodent Klinik
Colaborarea aceasta a inceput impreuna cu actorul Denis Stefan care are o adevarata pasiune pentru cai. Acesta va fi alaturi de castigatori la prima intalnire si le va oferi sfaturi din vasta lui experienta. Denis Stefan participa la concursuri internationale, are proprii cai si se implica in proiecte sociale care au ca scop salvarea cailor.
Cei care doresc sa participe la tombola trebuie sa fie pacientii clinicii, insa evenimentele de la inceputul lunii sunt deschise tuturor celor care solicita o invitatie pe pagina de Facebook Swiss Ecodent Klinik.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi dezvaluita.