Loading... (0%)

TERAPIA CARIILOR

PROGRAMEAZA-TE ACUM

TRATAMENTUL CARIILOR

Odontoterapia se ocupa cu tratamentul substantei dentare dure, a bolilor cauzate de carii si mici defecte ale smaltului, pana la complicatiile dentare ce pot afecta si tesuturile moi adiacente.

In cadrul clinicii stomatologice Swiss Ecodent, se executa tratamente moderne si restaurari dentare estetice, cu materiale biocompatibile si tehnici avansate.

Cariile dentare sunt leziuni de natura infectioasa care distrug tesuturile dure ale dintilor. In fazele incipiente, cariile pot fi observate doar de catre medicul dentist la controlul profilactic. Atunci cand prezenta cariilor este sesizata si de pacient, leziunile sunt deja avansate – se observa aparitia cavitatilor si/ sau a sensibilitatii la stimulti externi (termici si chimici). De aceea, reamintim importanta controalelor periodice la cabinetul de stomatologie, pentru a putea surprinde imbolnavirea dintilor in stadiul incipient. In cazul in care nu se incepe tratamentul cariilor la timp, se poate ajunge la inflamarea pulpei dentare (“a nervului”), ceea ce duce la necesitatea indepartarii acesteia si la obturarea canalelor radiculare.

Cu cat caria este surprinsa mai devreme, cu atat sacrificiul tesuturilor dentare este mai mic, iar tratamentul mai simplu, mai putin costisitor.

Veti beneficia de tratamente moderne prin obturatii fizionomice, materiale biocompatibile de ultima generatie, adaptate fiecarui caz in parte, precum si de tehnici avansate de lucru.