Loading... (0%)

RECALL PACIENTI

Notificarea pacientilor este una dintre activitatile de baza ale clinicii noastre. Prin experienta dobandita in cei peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul serviciilor medicale de stomatologie, am inteles importanta comunicarii directe cu pacientii si am implementat inca de la deschiderea clinicii Swiss Ecodent in Romania, procedura de Recall pacienti. Aceasta este o componenta importanta a procedurii de management eficient al programarilor si se bazeaza pe comunicarea directa cu pacientii, fiind din ce in ce mai larg abordata in domeniul serviciilor medicale de stomatologie.

Prin procedura de Recall, ne asiguram ca sunteti iin permanenta informati despre reamintirea zilei, orei si a procedurii medicale pentru urmatoarea programare, precum si consiliati in situatia in care doriti o reprogramare sau detalii despre etapele urmatoare ale tratamentului dumneavoastra.

Toti pacientii clinicii noastre sunt contactati in mod direct, procedura de Recall implicand numeroase modalitati de notificare: este primordial sa comunicam direct cu dumneavoastra, de aceea prin procedura de Recall de care beneficiati ca pacienti ai clinicii Swiss Ecodent, ne adresam catre dumneavoastra in primul rand printr-un apel telefonic, urmand sa extindem comunicarea atat prin mesaj electronic cat si telefonic.