Loading... (0%)

PROTETICA DENTARA

PROGRAMEAZA-TE ACUM

PROTETICA DENTARA ADULTI

Protetica dentara este o specializare a stomatologiei, a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic.

La toate lucrarile protetice executate in Clinica Swiss Ecodent, manopera este garantata 10 ani, in conditiile respectarii principiilor de igienizare si profilaxie dentara, indicate de catre medical curant.

Clinica noastra dispune de laborator propriu de tehnica dentara, dotat cu echipamente speciale pentru realizarea de supraconstructii pe dinti proprii si implanturi dentare, pana la lucrari ceramice pe suport biocompatibil de zirconiu, prin aplicarea tehnologiei computerizate CAD/ CAM (Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing).

Medicii clinicii de stomatologie Swiss Ecodent sunt specializati si atestati international in protetica si estetica dentara.

Tipuri de lucrari protetice:

  • lucrari protetice – coroane sau punti dentare;
  • incrustatii dentare (inlay, onlay);
  • proteze dentare (fixe/ mobile, cu sau fara sisteme speciale);
  • fatete dentare (lumineers, veneers).

Coroana dentara este recomandata de catre medicii nostri specialisti in cazul in care dintii au suferit modificari majore ale formei sau structurii, din cauza cariilor dentare sau impacturilor traumatice din accidente, acestia nemaiputand fi refacuti prin metode simple (obturatii). Puntile dentare inlocuiesc unul sau mai multi dinti lipsa si pot avea ca stalpi fie dintii naturali, fie implante. Garantia oferita este de 10 ani.

Puntile si coroanele dentare pot fi integral ceramice, zirconium sau metalo-ceramice. Garantia oferita este de 10 ani.

Incrustatiile dentare (inlay, onlay) sunt restaurari din ceramica sau aur, ale dintilor posteriori. Sunt recomandate atunci cand deteriorarea dentara este prea mare pentru a fi restaurata cu o obturatie (plomba) si prea mica pentru a fi restaurata cu o coroana dentara. Avantajul major fata de obturatiile din compozit, este acela ca incrustatiile ceramice sunt mult mai rezistente si mai estetice. Atat incrustatiile dentare, cat si coroanele dentare complete din ceramica, estetice, sunt realizate in laboratorul propriu de tehnica dentara, cu rezultate excelente, atat estetic, cat si functional. Garantia oferita este de 10 ani.

Protezele dentare sunt recomandate pacientilor care au pierdut o mare parte din dantura. Protezele dentare pot fi: complete sau partiale, fixe sau mobile. Protezele totale inlocuiesc intreaga dantura, iar protezele partiale sunt atasate fie de dintii naturali ramasi pe arcada, fie de un implant dentar.

in confectionarea protezelor dentare, specialistii nostri in tehnica dentara utilizeaza tehnologii care fac posibila confectionarea cu un grad inalt de precizie a protezei care sa vi se potriveasca dumneavoastra 100%. Garantia oferita este de 10 ani.

Fatetele dentare sunt restaurari protetice extrem de fine, prin care se pot corecta diverse defecte dentare, fara a compromite sanatatea dintilor.