Loading... (0%)

IMPLANTOLOGIE DENTARA

chrisitan-marmandiu-medic-stomatolog

PROGRAMEAZA-TE ACUM

IMPLANTOLOGIE DENTARA

Implantologia dentara este o ramura mai noua a medicinei dentare, care rezolva problemele edentatiei ( lipsa unuia sau mai multor dinti ) cu ajutorul implanturilor dentare.

Implantul dentar modern este un surub din titan / ceramica (zirconiu ) care este inserat in os printr-o interventie chirurgicala. Dupa o perioada de 3-6 luni de osteointegrare a acestuia se descopera implantul, se insera bontul protetic si se realizeaza o lucrare dentara (coroana, punte, proteza ).

Avand in vedere ca fiecare caz de tratament poate fi diferit de la unul laaltul, asa difera si costurile de la caz la caz.

Medicul specialist din clinica noastra are o experienta de peste 17500 de Implanturi dentare inserate de diverse sisteme de implant.

La ora actuala noi performam conform traditiei ( fiind clinica CH ) cu firma elvetiana Straumann care e considerata nu numai Rolls-Royce-ul in implant dentar ci si firma care aduce in permanenta inovatii noi in ceea ce priveste perfectionarea sistemului propiu de implanturi dentare.