Loading... (0%)

ANESTEZIE GENERALA

Avem acordul Ministerului Sanatatii si toate dotarile necesare pentru a efectua orice gen de interventii sub procedura de anestezie totala, iar experienta noastra internationala de peste 25 de ani in acest domeniu de lucru in anestezie generala, si pusa efectiv in practica in ultimii 12 ani la clinica din Elvetia, ne recomanda si in fata pacientilor romani. Anestezia generala este recomandata pacientilor ce au teama de dentist, insa a caror stare de sanatate impune o interventie urgenta.

De asemenea, este recomandat pacientilor ce au o sensibilitate crescuta la nivelul cavitatii bucale si pot avea senzatii de disconfort sau stari de greata, in momentul in care se lucreaza pentru o perioada mai lunga. La aceasta procedura apeleaza pacienti ai nostri, extrem de ocupati, care au timp scurt la dispozitie pentru rezolvarea tuturor problemelor dentare. Prin procedura de anestezie generala, avem sansa ca intr-o singura interventie cu o durata mai lunga, sa comasam mai multe sedinte la un loc.

Este important de stiut ca procedura de anestezie totala se foloseste cu succes si in cazul copiilor mai mici sau care nu stau linistiti in timpul interventiilor, ingreunand actul medical. Pe toata durata interventiilor sub anestezie generala, un medic anestezist supravegheaza si monitorizeaza pacientul permanent pe toata durata procedurii.

Oricat de complexe ar fi problemele stomatologice sau indiferent de antecedentele medicale ale pacientului, si aici se includ diabetul, hipertensiunea arteriala sau osteoporoza, clinica Swiss Ecodent gaseste solutia medicala si garanteaza succesul.